Tilmelding til PC Impact

Tilmeld dig PC Impact i formularen

Du tilmelder dig:
PC Impact Efterår 2024 – 16. oktober kl. 14 t.o.m. 20. oktober kl. 12

Pris for tilmelding:
200kr, skal betales med det samme

Minimumsalder:
Du skal være minimum 13 år for at deltage til PC Impact

Siddemakkere:
Tilmelder du dig med dine venner, så husk at skrive deres navne under sektionen “ønske om siddemakkere”, så vi kan sikre os, at i bliver sat sammen. Ønsker du ændring til dine ønskede siddemakkere, send os en mail igennem vores kontaktformular

Vagtordning:
Vi søger frivillige til at stå vagt. Som vagt er det dit ansvar at sørge for, at folk ikke løber med ting, som ikke er deres. Ligeledes er det dit ansvar at sørge for, at folk, som mangler betjening i kiosken bliver betjent.

Som vagt kan du vælge mellem at få en gratis billet til PC Impact eller få gratis Slush-Ice under hele LAN’et.

I de fleste tilfælde vil vagtordningen lyde på 2 vagter af 4 timer. Skulle vi få rigtig mange frivillige, håber vi at vi kan enten forkorte tiden – eller antal vagter.

Markerer du at du gerne vil være vagt, vil du blive kontaktet af PC Impact for planlægning inden LANet. Ligeledes kan vi spørge efter din straffeattest.

Man skal være minimum 18 år for at være vagt.

Har du flere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os igennem kontaktformularen

Det er ikke bindende at markere at du ønsker at være vagt, men når først du har indgået i en officiel vagt-ordning med PC Impact er du påkrævet at overholde dine vagter. Overholder du ikke dine aftaler kan du blive bortvist fra PC Impact.

MobilePay 74795
Bank. Reg nr. 1420 - Konto nr. 6888624676
Prisen for tilmelding er 200kr