Events under PC Impact

PC Impact Påske 2024

TrackMania Nations
Kl. 21.30
GiffelGorge
Kl. 13.00
CocioCrash
Kl. 15.00
Switch Bowling
Kl. 16.00
League of Legends
Kl. 20.30
Bordtennins
Kl. 15.30
Grillaften
Kl. 17.30
Counter-Strike
Kl. 21.00
Poker
Kl. 23.00
Generalforsamling
Kl. 12.00
Mario Kart
Kl. 14.00
Unreal Tournament
Kl. 19.30
Lodtrækning
Kl. 23.00
Counter-Strike

Skyder du flere hoveder end dine venner? Så er det til PC Impacts CS:GO turnering du skal vise dit værd. Spil med i en omgang 2v2 og vis at du og din kammerat er de bedste på serveren!

League of Legends

Howling Abyss venter på dig. To mod to i en nervepirrende kamp til døden. Kun ét hold vinder. Slå dig sammen med en ven og vis, hvad man får ud af at bruge alt sin fritid på at spille LoL. Det er dig nu!

TrackMania Nations

Har du nogensinde konkurreret på tid? Uanset, så er TrackMania lige noget for dig! Klar banen hurtigere end de andre. Failer du? Genstart og prøv igen! Det er hurtigt, sjovt og nervepirrende. Der er forhindringer, loops og fart over feltet!

Unreal Tournament

Har du reflekser som en skapskytte, så er det her event noget for dig! Det går stærkt.. Det går meget stærkt! Skyd alt hvad du ser. Den der skyder mest vinder!

Switch Bowling

Find din indre atlet frem og lav de strikes. Nu skal der spilles bowling! Spil med i det helt nye spil til Nintendo Switch og vis at det ikke kun er med en mus du er god!

GiffelGorge

Hvordan er din appetit? Lad os se hvem der hurtigst kan få en pose af de fineste Pågen Gifflar ned i maven!

CocioCrash

Hos PC Impact har vi en inkarneret Cocio-drikker, som har vundet i flere år. Kom og udforde ham – vis os at DU er vinderen!

Poker

Hvordan er dit poker-fjæs? Sæt dig i sæddet og slut dig til bordet! Nu bliver det seriøst.

Grillaften

Lad os hygge rundt om grillen. Bilka er lige rundt om hjørnet! Hop ned og køb lidt kød og smid det på grillen. Det lækkert!