Sponsorer

 

Bilka Ishøj

Bilka Ishøj ligger placeret i det hyggelige Ishøj Bycenter og er et centralt beliggende handlested tæt på S-togs- og busstation.

Bilka har det hele, lidt til og meget mere…
…for i Bilka finder du med andre ord det hele under ét tag – og den tid du sparer ved ikke at køre fra butik til butik, kan du i stedet bruge til at se dig lidt omkring i varehuset. Dels er der mange penge at spare, og samtidig garanterer vi, at du bliver en oplevelse rigere. Ved et besøg i Bilka kan du se frem til friskbagt brød med krummer i, en kvalitetsbevidst slagter der kender sit kød, en grøntafdeling der indbyder til at overgå “6 om dagen”, en tekstilafdeling der bugner af modeaktuelle varer til hele familien, et elektronikudvalg der kan få enhver mand til at måbe – og hele molevitten skyllet ned med vin i verdensklasse.

 

Dansk Boligforsikring

Dansk Boligforsikring har siden 2002 specialiseret sig i boligforsikringer og er sidenhen blevet førende inden for ejerskifteforsikringer. Hos Dansk Boligforsikring lægger de stor vægt på at kunne tilbyde den bedste løsning til dig som kunde, hvorfor de hele tiden udvikler og finpudser deres produkter. De vil gerne kunne tilbyde en forsikring, som er dækkende, men som ikke sprænger budgettet. De erkender også, at forsikringsområdet kan være meget vanskeligt at finde hoved og hale i, hvorfor du som kunde altid skal kunne henvende dig med spørgsmål. Der findes ikke for store eller små spørgsmål, og deres boligeksperter har den fornemme opgave at rådgive dig godt på vej.

 

Ishøj Ungdomsskole

Ishøj Ungdomsskole ser mangfoldighed som en styrke!

De vil være en ungdomsskole hvor de unges forskelligheder bliver til fælles­skaber…
De vil være innovative og nytænkende!
De vil være en ungdomsskole der griber de unges kreativitet og nysgerrighed
og inspirerer til at gå nye veje…

De vil have alle med!
De vil være en ungdomsskole der sikrer alle unge positive, dynamiske og
forpligtende fællesskaber…

De vil se muligheder og nye veje!
De vil være en ungdomsskole der arbejder efter byens og de unges puls…
De vil bygge på alles kompetencer!
De vil være en ungdomsskole der ser og anerkender de unges kompetencer og videreudvikler (styrker) dem…

De vil arbejde på tværs!
De vil være en ungdomsskole der udvider de unges horisont, netværk og ver­denssyn gennem samarbejde både i og ud af kommunen…