Efterår 2023 T-shirt

Øv - det er for sent!

HVAD betyder PC Impact for dig? Er det dit første, andet, tredje, tyvende år? Som noget nyt forsøger vi at sælge lan specifikke forudbestilte t-shirts, til dem, som skulle ønske at støtte op omkring PC Impact, både fra pungen men også på kroppen.

Disse unikke og begrænsede t-shirts skal forudbestilles og kan kun bestilles t.o.m. d. 13 oktober. Herefter vil det ikke være muligt at få denne specifikke t-shirt længere. T-shirten reklamerer for “PC Impact Efterår 2023” og derfor unik for dette specifikke LAN. Er du en samler?

T-shirten koster den nette sum af 129kr og kan få i både dame- og herre-model. Vi bestræber os for at se om vi ikke kan dække alle størrelser, men vil din størrelse ikke kunne skaffes, vil pengene blive returneret igen.

Bestilling af t-shirt foretages i nedenstående formular. Bestillingen er først gældene efter indbetaling af 129kr på MobilePay nummer 405020.

Afhentning af t-shirten vil være i kiosken under PC Impact Efterår 2023. Afhentes t-shirten ikke vil denne gå tabt og pengene vil ikke blive refunderet.

Disclaimer: Det er ikke muligt at fortryde sin bestilling, efter denne er foretaget, da t-shirts laves pr. bestilling unikt til den enkelte person. T-shirten bliver lavet af PC Impact ud fra bedste evne, så det garanteres ikke at t-shirten står præcist, som på billedet.

Øv, det er for sent at købe en nu 🙁