Sponsorer

Razer

Razer er verdens ledende livstils mærke for gamere.

Deres trehovedet slange trademark er et af de mest genkendelige logoer i den globale gamerverden og e-sport foreninger.

Med en fan gruppe, der strækker sig over hvert eneste kontinent, har firmaet designet og opbygget verdens største gamer fokuserede økosystem af hardware, software og service.

Firmaet har sat et globalt fodspor med 9 afdelinger på verdensplan.

 

MM-Vision/Vision Gaming

MM Vision beskæftiger i dag mere end 25 medarbejdere, fordelt på salg, produktion, serviceafdeling og lager. Vi leverer computere, workstations, servere m.m. til en bred vifte af kunder, private som offentlige, og til alle tænkelige formål. Vi er det fortrukne valg hos mange udviklere, fotoentusiaster, spillenørder og ikke mindst helt almindelige brugere. Vi tror selv på at denne tillid skyldes vores indsats for altid at yde en troværdig vejledning, kombineret med produkter der er sammensat ud fra målet om en god brugeroplevelse.

 

Bilka Ishøj

Bilka i Ishøj har igen i år valg at sponsorere en stor del til den tilbagevendende grill-aften ved vores påske LAN.  Det betyder, at til alle til vores LAN, rig som fattig, kan være med til denne hyggelige, sociale begivenhed.
Bilka i Ishøj er en af de større Bilka afdelinger og er beliggende i Ishøj bycenter. Det er en rar forretning og den er et centralt handlested for rigtig mange.

 

Produktiv it

Vi besidder et højt kompetence niveau og har stor erfaring med levering af høj kvalitetsservice af serviceydelser, afhjælpning af fejl på arbejdsstationer til fejlsøgning, analyser, samt installation af større løsninger.

Loyalitet har stor betydning for vores virksomhed og er en del af vores kendetegn for vores længerevarende partnerskab med vores kunder. Det er vigtigt for os, at kunden forstår, hvad der udføres af arbejde og er tryg med samarbejdet.

 

Evermart.dk

Hos Evermart.dk elsker vi gaming! Både til PC, Playstation og XBOX. Vi har et kæmpe sortiment af gaming udstyr og tilbehør.

Udover de kendte mærker som Razer og SteelSeries, kan du hos Evermart.dk finde billigt gamer udstyr, som ikke er gået på kompromis med kvaliteten!

Der er ligeså meget LED-lys, programmerbare taster, sublim lyd og DPI niveauer, som du kunne ønske dig!

 

Finn Olsen VVS

Udfører alt inden for: Vand, varme, bad og sanitet, blikkenslagerarbejde, ventilation, naturgas, fjernvarme, VVS projektering af store og små opgaver, kloak, vandledninger i jorden, skydning under jorden, div. gravearbejde.

Finn Olsen VVS har sponsoreret stativer til PC Impact’s kabelføring under LAN events.

De udformer gerne et gratis tilbud og vurdere nye tiltag i forbindelse med om- og tilbygning samt renovering.

De er tilsluttet DS Garanti ordningen og er Gasmestre hos HMN Naturgas.