Sponsorer

 

Hungry.dk

Over 1200 restauranter er en del af Hungry.dk-netværket, og flere kommer til dag for dag. Det skaber et varieret udvalg i langt størstedelen af de danske byer, og dette udvalg gør vi tilgængeligt for vores kunder via website og mobil app.

Med få klik (eller swipes med fingeren) bestilles maden, og restauranten svarer med det samme tilbage med en forventet leveringstid. Simpelt og lige til.

Hungry.dk blev stiftet november 2012 og gik i luften d. 5. marts 2013. Med kontor i Smilets By, Aarhus, samarbejder vi med over 1200 restauranter i hele Danmark. Der omsættes årligt mad via Hungry-platformen for over 150 millioner kroner, som lokale restauranter får glæde af.

 

MM-Vision/Vision Gaming

MM Vision beskæftiger i dag mere end 25 medarbejdere, fordelt på salg, produktion, serviceafdeling og lager. Vi leverer computere, workstations, servere m.m. til en bred vifte af kunder, private som offentlige, og til alle tænkelige formål. Vi er det fortrukne valg hos mange udviklere, fotoentusiaster, spillenørder og ikke mindst helt almindelige brugere. Vi tror selv på at denne tillid skyldes vores indsats for altid at yde en troværdig vejledning, kombineret med produkter der er sammensat ud fra målet om en god brugeroplevelse.

 

Max Burger

Max er ikke kun Sveriges mest foretrukne hamburger-restaurantkæde. Det er også den første. Curt Bergfors og Britta Andersson, som grundlagde Max tilbage i 1968, åbnede deres første restaurant i Gällivare, i det nordligste Sverige.

Deres hamburgere blev så populære at de i løbet af to år, åbnede flere restauranter. I dag er Max en landsdækkende hamburgerkæde med næsten 100 restauranter i Sverige og et antal restauranter i Norge.

Max Hamburgerrestauranter er etableret i Danmark med selskabet We Love Burgers A/S som masterfranchisetager.  We Love Burgers A/S er grundlagt af Camilla Raffnsøe, Michael Raffnsøe og Jesper Panduro.

Max åbnede sin første restaurant i Danmark den 1. marts 2013 på Gammeltorv ved Strøget i København.

 

Bilka Ishøj

Bilka Ishøj ligger placeret i det hyggelige Ishøj Bycenter og er et centralt beliggende handlested tæt på S-togs- og busstation.

Bilka har det hele, lidt til og meget mere…
…for i Bilka finder du med andre ord det hele under ét tag – og den tid du sparer ved ikke at køre fra butik til butik, kan du i stedet bruge til at se dig lidt omkring i varehuset. Dels er der mange penge at spare, og samtidig garanterer vi, at du bliver en oplevelse rigere. Ved et besøg i Bilka kan du se frem til friskbagt brød med krummer i, en kvalitetsbevidst slagter der kender sit kød, en grøntafdeling der indbyder til at overgå “6 om dagen”, en tekstilafdeling der bugner af modeaktuelle varer til hele familien, et elektronikudvalg der kan få enhver mand til at måbe – og hele molevitten skyllet ned med vin i verdensklasse.

 

Soundplanet

Er et Dansk firma med over 20 års erfaring indenfor professionel bilstereo.

Soundplanet forhandler kvalitets højtalere, forstærkere, subwoofere og andet bilstereo tilbehør og går meget op i at pris og kvalitet hænger sammen.

Ejeren af Soundplanet har selv flere DM titler indenfor konkurrencer i bilstereo og han har flere top 3 placeringer i både EM og VM.

Han er også internationalt anerkendt dommer indenfor verdens største bilstereo konkurrencer.

 

Finn Olsen VVS

Udfører alt inden for: Vand, varme, bad og sanitet, blikkenslagerarbejde, ventilation, naturgas, fjernvarme, VVS projektering af store og små opgaver, kloak, vandledninger i jorden, skydning under jorden, div. gravearbejde.

Finn Olsen VVS har sponsoreret stativer til PC Impact’s kabelføring under LAN events.

De udformer gerne et gratis tilbud og vurdere nye tiltag i forbindelse med om- og tilbygning samt renovering.

De er tilsluttet DS Garanti ordningen og er Gasmestre hos HMN Naturgas.

Kabelplus

Er et Dansk firma , der bla. leverer TV, internet og IP-telefoni til Ishøj fællesantenne.

Man kan både bestille hele TV-pakker, men også enkeltkanaler hos dem.

De levere bredbånd i flere hastigheder.

 

 

OK Vildt

Deres motto er “En vild smagsoplevelse fra Naturen”

O.K. Vildt er en mindre fødevarevirksomhed i Gislinge, som producerer hjemmelavede produkter fra Vildt.

Virksomheden blev oprindeligt startet for at hjælpe jægere med at få mest muligt ud af deres jagtudbytte.

Det er blev en så stor en succes, at de udvidede succesen med salg af bla. Hjortespegepølser, Vildsvine salamier og Vildsvine grillpølser.

Deres pølser er primært fedtfattige og glutenfri.

De er 100 % håndlavede, fordi de gerne vil holde et gammelt håndværk i live.

 

Ishøj Ungdomsskole

Ishøj Ungdomsskole ser mangfoldighed som en styrke!

De vil være en ungdomsskole hvor de unges forskelligheder bliver til fælles­skaber…
De vil være innovative og nytænkende!
De vil være en ungdomsskole der griber de unges kreativitet og nysgerrighed
og inspirerer til at gå nye veje…

De vil have alle med!
De vil være en ungdomsskole der sikrer alle unge positive, dynamiske og
forpligtende fællesskaber…

De vil se muligheder og nye veje!
De vil være en ungdomsskole der arbejder efter byens og de unges puls…
De vil bygge på alles kompetencer!
De vil være en ungdomsskole der ser og anerkender de unges kompetencer og videreudvikler (styrker) dem…

De vil arbejde på tværs!
De vil være en ungdomsskole der udvider de unges horisont, netværk og ver­denssyn gennem samarbejde både i og ud af kommunen…