Forårslan AFLYST

Brugeravatar
OrosAraba
Formand
Indlæg: 1479
Kontakt:

Forårslan AFLYST

Indlæg#1 » 14. apr 2020 22:26

Hej alle

Pga den nuværende situation med corona pandemien ser vi os nødsaget til at aflyse forårets LAN der var sat til afholdelse i Kr. Himmelfartsferien. Vi er selvfølgelig kede af vi ikke kan gennemføre vores lan vi havde set rigtigt meget frem til. Vi krydser fingre for at pandemien arter sig så vi trods alt kan gennemføre vores efterårslan. De som er tilmeldt kan vælge at flytte deres tilmelding til efteråret, eller få deres penge refunderet. Uanset hvad man vælger, kontakt da vores kasserer Peter (Gimligs).

Keep safe, and SPREAD the love!
Pc Impact bestyrelsen

HayleeX
Medlem
Indlæg: 2

Re: Forårslan AFLYST

Indlæg#2 » 22. apr 2020 19:14

Jeg har sendt en mail, angående hævelsen af forbuddet mod kun at være 10 samlet. Vil dette eventuelt blive taget op til overvejelse, så lanet stadig kunne blive holdt såfremt at de hæver det? :)
Vedhæftet er link.
https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-04- ... XYm9lMhuQI

Brugeravatar
OrosAraba
Formand
Indlæg: 1479
Kontakt:

Re: Forårslan AFLYST

Indlæg#3 » 22. apr 2020 21:48

nedenstående var i min udbakke, ikke klar over hvorfor den aldrig røg afsted, men så kommer den bare her i stedet så alle andre også kan se den.

Hej Gabriella

Beslutningen er taget og står ikke til genovervejelse for nuværende. Det er selvfølgelig super ærgerligt. Men vi vil i stedet se frem til efteråret hvor vi forhåbentligt med god samvittighed, kan gennemføre det planlagte arrangement. 7-9-13 er situationen under kontrol da, og ikke går hen og tager en kedelig drejning. For nuværende er udmeldingen at alle større arrangementer er nogo indtil udgangen af august. Det er den udmelding vores beslutning er baseret på - om så denne skulle blive omstødt, vil det være med så dårlig varsel at vi ikke kan nå at komme på plads. Ingen har lyst til at forberede en masser, der med meget stor risiko måske ikke bliver til noget. En ting er hvad vi selv synes vi kan, men en anden er hvad Ishøj Kommune / Ishøj Idrætscenter synes, og det er vi ikke herre over.

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron